Hlavní obsah

Nic netušící 19letou dívku rozbolelo břicho, za několik hodin porodila

– South Shields
Novinky, Jakub Kynčl

Devatenáctiletá barmanka ze South Shields ve Velké Británii Rachael Yanettaová neměla ani tušení, že je těhotná. Během směny v práci ji silně rozbolelo břicho, ale dívka bolest překonávala a obsluhovala dále. Tehdy ještě netušila, co přijde za pouhých několik hodin.

Foto: Profimedia.cz

Dítě se narodilo zcela zdravé. Ilustrační foto

Článek

Bolest se stále zhoršovala, ale dívka svou směnu zvládla a o půlnoci odjela vozem taxi domů. Bolesti však stále zesilovaly, a tak se ji rozhodla rodina okolo třetí hodiny ranní odvést na ambulanci v South Tyneside.

"Překvapení není to správné slovo, celá rodina je v šoku. Když jsem se tam dostala, tak už jsem krvácela a bolest byla opravdu nesnesitelná. Sestřička mi jen naznačila, že bych mohla být těhotná. V tu chvíli jsme všichni doslova zmrzli, já osobně jsem jí nevěřila," řekla médiím mladá matka.

Ve čtvrt na pět ráno pak Rachael porodila bezmála 3,5 kilogramu vážící holčičku, kterou pojmenovala Grace.

Poslala mu MMS zprávu s fotkou holčičky

Malou Grace Rachael počala se svým prvním, nyní již ex-přítelem Matthew Burnsem (18), který stejně jako ona neměl ani ponětí o tom, že by mohla být těhotná. O tom, že je otcem, se dozvěděl, když mu Rachael poslala obrázkovou zprávu s fotografií Grace. Na zprávu odpověděl poměrně stroze: "Kdo je to?" Na to mu Rachael napsala jen: "Naše dcera."

Matthew Burns, který s Rachael chodil v minulém roce, celému případu také ještě nemůže věřit. "Probudil jsem se v neděli ráno a viděl, že mi Rachael poslala MMS zprávu s nějakým dítětem. Pak už bylo vše hodně rychlé. Nejdřív jsem si myslel, že je to nějaký vtípek nebo výmysl, ale ukázalo se, že je to pravda," řekl Matthew.

"Měl jsem smíšené pocity, jelikož jsem byl opravdu v šoku. Zároveň to ale bylo úplně neuvěřitelné a těším se na to, že budu otec. Řekl jsem Rachael, že tu pro Grace vždy budu," dodal mladík.

Reklama

Výběr článků

Načítám