Hlavní obsah

Nevídaný talent: Ještě neumí pořádně mluvit, ale už rapuje jako profík

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rapeři v dnešní době zpravidla deklamují své názory a otřesné životní zkušenosti, jen málokdy však jejich rytmicky mluvené slovo přináší úsměv na tvář. Dvouletý Khaliyl Iloyi to ale zvládá. Sice ještě neumí ani pořádně mluvit, už ale zkušeně napodobuje své příbuzné.

Článek

Malý Khaliyl už ve svých dvou letech aspiruje na hvězdu hip hopové scény, uvedl deník The Daily Telegraph. Narodil se totiž do rodiny britské raperky Roucheon Iloyiové. A jak je chvilku slyšet na videu z 27. listopadu, také jeho otec Femi se v rytmicky mluvených rýmech vyzná. Všichni z rodiny zkrátka mají rap, kořenící z africké kultury, v krvi.

Navíc je až neuvěřitelné, jak se Khaliyl dokáže přesně hýbat do rytmu. Nejenže má vrozený cit pro rytmus, jako v podstatě všechny malé děti, ale umí ovládat i svou motoriku. Jediné, co mu při rapování chybí, je umění mluvit. Srdce diváků si ale zatím patrně získává především díky tomu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám