Hlavní obsah

Nevěstinec nejlepší investicí

– PAŘÍŽ

S vědomím nevysychajícího zájmu o své služby se vedení australského veřejného domu Daily Planet v červenci rozhodlo zkusmo oslovit možné investory, kteří by podniku poskytli finance. Zájem byl ohromný.

Foto: Internet

Ilustrační foto.

Článek

Během několika měsíců jsme dostali přes tři tisíce telefonických a elektronických nabídek z celého světa, nepočítaje devět milionů návštěv na našich internetových stránkách, řekl manažer salonu Andrew Harris. Na takový zájem nemůžeme nereagovat a co nejdříve vydáme burzovní akcie.

Akcie obchodovatelné na burze za vířivé vany

Velmi aktivní pětihvězdičkový hotel, jak ve výzvě potenciálním investorům sám sebe erotický podnik označil, nabídl k prodeji 40 procent svého majetku. Za akcie hodlá stržit pět miliónů dolarů (asi 155 miliónů korun), aby mohl splatit pohledávky a investovat do rozvoje. Okázalá nemovitost Daily Planet v ulici Horne na melbournském předměstí Elsternwick má 18 stylově zařízených pokojů a apartmá, nesoucí jména jako Venuše nebo Xanadu. V některých koupelnách jsou vany, kam se vejde několik zákazníků současně, upozornila agentura Reuters. Podle vlastního prohlášení firmy půjde zřejmě o první nevěstinec na světě, jehož akcie budou obchodovatelné na burze.

Reklama

Výběr článků

Načítám