Hlavní obsah

Nevěsta se snažila princi Albertovi prý několikrát utéct

Novinky, Jakub Kynčl

Nová monacká princezna Charlene se prý před svatbou s princem Albertem třikrát pokusila utéct zpět do své domoviny - Jižní Afriky. Spekulace, které jsou vzhledem k víkendové svatbě přinejmenším překvapivé, přinesl francouzský deník Le Journal du Dimanche.

Foto: Profimedia.cz

Prinezna Charlene možná není tak šťastná, jak si všichni mohou myslet.

Článek

Třiatřicetiletá Charlene Wittstocková (nyní již známá jen jako monacká princezna Charlene) se pokusila o útěk do JAR údajně již třikrát. První pokus měla učinit v květnu při své cestě do Paříže, kde si měla zkoušet své svatební šaty. Schovat se tam měla na půdě jihoafrické ambasády.

Další pokus měla Charlene učinit později v květnu během závodů Formule 1 v Monaku. Její tehdejší pokus o útěk byl podle francouzského deníku zcela zřejmý. Třetí pokus, během kterého jí prý pracovníci královského paláce zabavili cestovní pas, se měl odehrát minulý týden. Charlene byla na cestě z Monaka do Nice soukromou helikoptérovou službou. Z Nice se měla poté letecky přepravit do JAR.

Foto: Profimedia.cz

Slzy štěstí... a nebo....?

Kráska z JAR měla být posléze přesvědčena, aby před svatbou necouvala a postavila se jí vstříc.

"Několik zdrojů potvrdilo, že mezi budoucí nevěstou a ženichem došlo k podepsání určité dohody," uvádí Le Journal du Dimanche s tím, že monacká královská rodina věří, že nablýskaná svatba zvládne aspoň na nějakou dobu zakrýt nevěry prince Alberta a jeho nemanželské děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám