Hlavní obsah

Nešťastníka na zahradě zasypaly výkaly z letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný letní den zažil v červenci jistý obyvatel vesnice nedaleko anglického Windsoru, kterého na zahradě potřísnily lidské exkrementy, jež se snesly do obydlené části z letadla. Situaci nyní řešili radní na leteckém fóru Královského obvodu Windsor a Maidenhead.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Postižený muž se obrátil na radní Karen Daviesovou, která v projevu na leteckém fóru uvedla, že je takovým incidentem „zděšená”. Výkaly v tekutém skupenství dopadly přímo na nejmenovaného muže, znečištěna byla i jeho zahrada a zahradní nábytek. Další z radních uvedl, že pravděpodobnost, že k podobné situaci dojde, je zhruba „jedna ku miliardě”.

Toalety v letadlech mají obvykle nádrž na uchovávání odpadu, který se likviduje až po přistání. Pokud dojde k situaci, kdy odpad z nádrží unikne, obvykle zmrzne. „Tentokrát však nebyl odpad zmrzlý a muže potřísnila tekutina,” uvedla Daviesová.

Žena v polovině letu vytáhla mikrofon a začala nadávat na covid

Cestování

Nepříjemná situace vznikla zřejmě kvůli nízké výšce, ve které letadlo letělo, a teplému počasí. Dotyčný muž se nicméně rozhodl neřešit situaci jako pojistnou událost, kontaktoval však jistou leteckou společnost, která nejdříve popřela, že by došlo k úniku odpadu z jejího letadla.

Později ovšem svoje stanovisko změnila, když postižený muž přidal důkazy z aplikace pro sledování leteckých tras. Jestli došlo k odškodnění, už radní neuvedli a nezveřejnili ani název letecké společnosti.

„Doufejme, že se to už nikdy nikomu nestane,” dodala Daviesová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám