Hlavní obsah

Nespokojený zákazník úplně zdemoloval prodejnu mobilního operátora

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Nejeden zákazník je nespokojený se službami mobilních operátorů, málokterý se ale rozhodne jednat jako 42letý Brit v Manchesteru. Hádka ohledně smlouvy a vrácení peněz ho tuto sobotu odpoledne dovedla doslova k šílenství, takže začal prodejnu demolovat. Za svůj agresivní výlev ovšem skončil v poutech.

BEZ KOMENTÁŘE: Nespokojený zákazník totálně zdemoloval obchod mobilního operátora

 
Článek

Šokovaní kolemjdoucí si začali 42letého Jasona Codnera za výlohou natáčet. Vztekle povalil nábytek, vytrhával ze stěny police a strhával reklamní poutače. Popadl dokonce i hasicí přístroj a začal s ním všude stříkat pěnu.

Nakonec personál zavolal policii a zakrátko na místo dorazilo pět urostlých strážníků. V tu chvíli už se ale Codner usmíval a sdělil jim, že je OK. Muži zákona ho pochopitelně zatkli a odváděli ho v poutech. Museli ale zároveň rozhánět ohromný dav lidí, který se kolem prodejny během minut srotil. Někteří lidé výtržníkovi fandili.

Muž se zatčení nijak nebránil.

Koncem července stane u soudu

Video demolování prodejny v Manchesteru, které bylo natočeno v sobotu a objevilo se na internetu v pondělí. Mluvčí společnosti T-Mobile, které prodejna patřila, uvedl, že společnost o videu ví a incident vyšetřuje.

„Hádka se týkala peněz, které jsme nebyli schopni vrátit, protože to bylo v rozporu s danými podmínkami. Na místo byla okamžitě přivolaná policie. Incident velmi znepokojil náš personál. V současné době vyhodnocujeme škody a prodejnu otevřeme, jakmile to bude možné,“ uvedl mluvčí společnosti zajišťující mobilní služby.

„Musel být kvůli něčemu opravdu rozzuřený. Nespokojení zákazníci obvykle jen skončí u ostré výměny slov s personálem. Ten muž tomu ale dodal zcela nový rozměr,“ svěřil pro deník Daily Mail jeden ze zákazníků, který byl v době incidentu spolu se sedmi členy personálu v obchodě.

Policejní mluvčí v Manchesteru uvedl, že Jason Codner ze Salfordu byl obviněn z páchání škod a narušování veřejného pořádku. U soudu by se měl objevit 30. července.

Reklama

Výběr článků

Načítám