Hlavní obsah

Nenasytná veverka ukradla kameru a natočila svůj pohled na svět

Novinky, zkr
Montreal

Vcelku originální videozáznam se povedlo pořídit Kanaďanovi Davidu Freiheitovi. Respektive ani ne tak jemu, ale veverce, na kterou nastražil kameru. Nenasytný hlodavec totiž záznamové zařízení ukradl, napsal server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Veverka kameramanka natočila svůj pohled na svět při šplhání po stromechVideo: vivafrei, Newsflare.com

 
Článek

Rezident z kanadského Montrealu upevnil ke kameře kus chleba, aby veverku nalákal. Což se mu povedlo. Zvíře nejdřív neznámý předmět chvíli okukovalo, a když vyhodnotilo, že mu od něj nehrozí žádné nebezpečí, vzalo ho do tlamy a odneslo si ho i s pečivem na strom.

Kamera celou dobu běžela, a tak veverka zdokumentovala svůj pohled na svět při lezení po stromech. Když nakonec zjistila, že přístroj není k jídlu, pustila ho na zem. Tam na něj netrpělivě čekal jeho právoplatný majitel.

Racek natočil San Francisco

Podobně nečekané video natočila s pomocí racka v září 2012 Nathalie Rollandinová, když chtěla zvěčnit západ slunce nad mostem Golden Gate v americkém San Francisku.

BEZ KOMENTÁŘE: Racek ukradl turistce kameru a natočil z výšky pobřeží u San Francisca

Najednou přiletěl racek, popadl do zobáku její malou kameru a uletěl s ní pryč. I on ale záhy zjistil, že je jeho kořist nepoživatelná, a tak ji nechal na nedalekém chodníku, kde ji žena po chvíli pátrání v pořádku našla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám