Hlavní obsah

Nenalíčená Diazová namlátila fotografům

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO DE CHILLE

Sotva se populární plavovlasá hollywoodská star Cameron Diazová objevila v hlavním městě Chile, hned kolem sebe začala rozdávat pěsti. Jeden z tamních fotografů ji rozlítil natolik, že mu uštědřila nakládačku.

Foto: hrad Kost
Článek

Vystoupila z letadla poněkud rozladěná a patrně nečekala, že na její neupravené vlasy, nezdravou pleť a unavené oči budou čekat zástupy fotografů. Když ji odmítali poslechnout a nadále pořizovali záběry její pomačkané tváře, rozhodla se řešit situaci pěstmi tak, jak to zná ze svého filmu Gangy New Yorku.

Cameron svým zjevem odpuzovala

"Problém byl v tom, že neměla na tváři vůbec žádný make-up. Její pleť je opravdu nezdravá a plná akné. Nebyla ani odpočatá. Neměla ani upravené vlasy, takže vypadala dost odpudivě," uvedl jeden Chilan, který se hereččina uvítacího výboru zúčastnil.

"Najednou se úplně rozlítila a byla jako divá saň. Rozběhla se proti všem těm fotografům a začala je pěstmi odhánět. Neudělala na naše lidi dobrý dojem," zklamaně dodal.

Ačkoli se Cameron tradičně objevuje ve filmech i na stránkách časopisů jako sexbomba se sametovou pletí, trpí vážnou formou akné. Její nenalíčené tváře bývají často zarudlé a fotografům nedělá mnoho problémů, aby nevzhledné pupínky na jejích tvářích vyfotili. Nemálo takových fotek už několikrát obletělo celý svět.

Reklama

Související články

Akné rozbíjí vztah Diazové a Timberlaka

Milostné dobrodružství mezi Justinem Timberlakem a filmovou kráskou Cameron Diazovou zažívá první bouři. Důvod? Cameron je posedlá svojí vizáží, kterou...

Cameron Diazová chce do konce roku dítě

Americká filmová hvězda Cameron Diazová položila svému příteli Justinu Timberlakeovi nůž na krk. Herečka pravděpodobně zaslechla tikot biologických hodin...

Výběr článků

Načítám