Hlavní obsah

Německý důchodce dostal pokutu 360 tisíc korun za skákání "kufru" do bazénu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alzey

Čtyřiasedmdesátiletý německý penzista identifikovaný policií pouze jako Axel G. dostal pokutu 14 tisíc euro (asi 360 tisíc korun) za své opakované řadění na veřejném bazénu. Tam je skákání tzv. "kufru" ze skokánku přísně zakázané. Důchodce si však nedal říci a ve své zábavě pokračoval i přes četná napomenutí. Přišlo ho to pořádně draho.

Článek

Skoky do vody s dopadem na zadní části těla (Němci je nepříliš poeticky nazývají Arschbomben) znamenaly v podání důchodce ohrožení dalších osob trávících svůj čas v bazénu. Axel G. se tak za svou neposlušnost dostal až před tamější soud, který mu uložil zaplatit pokutu ve výši 14 tisíc euro.

Penzista se sice proti výši pokuty okamžitě odvolal, avšak terorizování ostatních plavců mu zcela jasně dokázaly záběry tamějších bezpečnostních kamer. Ty mimo jiné zachytily, jak se po jeho bezohledném skoku dostala zcela pod hladinu mladá dívka.

Po spatření záběrů z kamery důchodce své odvolání zrušil a souhlasil se zaplacením pokuty.

Reklama

Výběr článků

Načítám