Hlavní obsah

Nelegální party na školních záchodech přišla 12letého chlapce draho

Novinky, Jakub Štěpánek

Dvanáctiletý Cael Bell z Manchesteru miluje hudbu. Od malička našel zálibu v mixážních pultech, pomocí kterých dostává publikum do varu. Tentokrát si ale vybral dost nevhodné místo. Sezval spolužáky na školní záchody, kde se konala nelegální party, kterou rozehnaly až zástupy pedagogů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na událost pozval Cael řadu svých spolužáků s týdenním předstihem prostřednictvím sociální sítě Snapchat. Vzhledem k tomu, že má vlastní DJskou techniku včetně osvětlení, rýsoval se na katolické škole obstojný mejdan.

Když byla party v nejlepším a omladina se vlnila v bocích, zatímco Cael stál za mixážním pultem, vtrhli na záchod učitelé, kteří bez milosti celou událost okamžitě ukončili a Caelovi zabavili techniku s proslulou větou: „Dostaneš to na konci školního roku.”

Takhle Cael trénuje ve svém pokoji.

Učitelé rovněž kontaktovali matku mladého DJe, která však celou situaci vzala s ledovým klidem a humorem. Svého syna, který domu přišel se sklopenýma ušima, stihla vyfotit a příběh následně sdílela na sociálních sítích.

„Zorganizoval o přestávce party pro spolužáky, tancovali na záchodech, Cael pouštěl a mixoval hudbu. Říkal, že se všichni skvěle bavili, až do okamžiku, kdy na záchody vtrhli učitelé, kterým se zábava nepozdávala,” uvedla Caelova matka.

Jestli nakonec svoji techniku dostane Cael dřív než na konci roku, není známo. Mladík se ale dočkal na sociálních sítích podpůrných komentářů. „Nechápu, že se nad takovou klukovinu učitelé nedokáží povznést, zvlášť v tomhle podivném roce,” uvedl jeden z diskutujících.

„Náš syn dokázal akci zorganizovat, pobavit celou řadu lidí a my jsme za to na něj pyšní,” dodala matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám