Hlavní obsah

Někdejší miss Stočesová se vdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ke korunce královny krásy, kterou získala před pěti lety, přidala v pátek modelka Kateřina Stočesová snubní prstýnek. Na zámku v Jemništi u Benešova jí ho navlékl o čtyři roky starší pražský podnikatel Daniel Bezouška.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Třiadvacetiletá nevěsta si pro svůj svatební den vybrala extravagantní saténové šaty. Nadýchanou bílou sukni doplnil korzet s velkými skleněnými knoflíky. Před zimou a občasnými kapkami deště chránil nevěstu kožený kabátek.

Fotograf spadl do kašny

Slavnostní "ano" si novomanželé řekli v prostorách zámku; svatební dort se krájel venku. Na nádvoří také vypustili několik holubů - prý pro štěstí. Pro pobavení hostů vystoupila šermířská skupina. O menší rozruch a pobavení se postaral i jeden z fotoreportérů. Svou honbu za exkluzivními snímky vzal tak vážně, že přehlédl zámeckou kašnu a pěkně se v ní vymáchal.

Ženich se musel nejdřív rozvést

Viditelně pohublý, ale elegantní a usměvavý ženich, se kvůli svatbě se Stočesovou musel nejprve rozvést. Podle některých médií měl v minulosti problémy se sektou jehovistů, v jejíž víře byl vychován.

Modelka bude po svatbě používat jméno Bezoušková-Stočesová. Majetkové poměry prý dobře zvážili, řekli novinářům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám