Hlavní obsah

Největší kung-fu hvězdou současnosti je dvouleté batole z Kanady

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snem mnoha rodičů je, aby z jejich dítěte vyrostla filmová hvězda. Kanaďan Patrick Boivin na to jde odlišně, ze svých potomků hvězdy dělá sám. Stačí mu na to krátká triková videa, jejichž zhlédnutí se počítají na desítky miliónů. Nejnovějším hitem je minutový film, v němž se jeho dvouletý syn vypořádá v epické kung-fu bitvě se zlým plyšovým drakem.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouleté batole jako kung-fu bojovník zdolá plyšového drakaVideo: Patrick Boivin

 
Článek

Boivin, který se dříve živil ilustrováním komiksů, točí převážně technikou stop motion. To znamená, že objekt je mezi jednotlivými snímky posouván o malé úseky, přičemž jako celek budí animace dojem spojitosti. Nebojí se ale ani náročnějších triků, což prokázal ve filmech se svými dvěma batolaty.

Nejnovější film, pojmenovaný jako „Dragon Baby“, zachycuje Boivinova syna Romea na zahradě za domem. Dítě, oblečené v kultovní žluté kombinéze slavného herce Bruce Leeho, si spokojeně hraje s listem, když v tom se zjeví plyšový drak a vyzve ho na souboj. Následuje bitva, která by se neztratila ani v hollywoodském trháku. Malý Romeo je v průběhu duelu sražen na zem, ale nakonec zlého draka zdolá efektním chvatem.

BEZ KOMENTÁŘE: Se svou malou dcerou zase Boivin natočil video ve stylu Iron Mana

Boivin prorazil už před dvěma lety s videem „Iron Baby“, do kterého obsadil svou malou dceru Marguerite. Ta si zahrála na filmového magnáta Tonyho Starka alias Iron Mana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám