Hlavní obsah

Nejpomalejší honička na světě? Policisté se ploužili za ukradeným traktorem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pronásledování skoro jako z grotesky se o víkendu odehrálo v anglickém hrabství Gloucestershire. Policistům se tam nedařilo zastavit ukradený traktor, který se „řítil“ rychlostí zhruba 30 kilometrů za hodinu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejpomalejší honička na světě? Policisté pronásledovali ukradený traktor jedoucí na ráfkáchVideo: Gloucestershire Constabulary

 
Článek

Traktor ukradli nedlouho po půlnoci z farmy u Eveshamu dva náctiletí chlapci. Majitel krádež ihned nahlásil, policisté traktor rychle dohnali a začali ho pronásledovat.

Posádka odmítla zastavit, muži zákona proto na traktor použili pás s bodci, který prorazil jednu z předních pneumatik. Vozidlo ale pokračovalo dál, pás tak přišel na řadu ještě jednou a tentokrát vyřadil i druhou přední pneumatiku. I tak ale mladíci nezastavili.

Nakonec traktor přece jenom zastavil, stalo se tak ale až po několika kilometrech zdlouhavého a pomalého pronásledování. Celkem policie zadržela tři podezřelé.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám