Hlavní obsah

Nejlepší omyl v životě manželům přihrál miliony

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobré zprávy chodí v páru, říká se. Své o tom již vědí i manželé z britského Coventry, kteří díky velmi příjemnému omylu vyhráli minulý týden jackpot hned dvakrát během jednoho slosování loterie. Těšit se tak můžou na milion liber (29,5 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Manželé se mohou radovat z milionů.

Článek

Manželé Sayovi si vsadili v loterii ve snaze uhodnout všech pět čísel a jedno bonusové. To se jim podařilo a mohli se tak automaticky těšit na jackpot ve výši půl milionu liber (necelých 15 milionů korun). Pak si navíc uvědomili, že stejná čísla omylem vsadili ještě jednou.

„Když jsem s tiketem v ruce chtěla manželovi říct, že jsme vyhráli jackpot, uvědomila jsem si, že máme ještě jeden tiket se stejnými čísly,” říká 65letá uklízečka Gayle Sayová, která okamžitě v práci skončila a označil mýlku za „nejlepší omyl v životě”.

Trefili jackpot v loterii, ale místo luxusu budou mít sotva na ojeté auto

Koktejl

Se svým stejně starým manželem Phillipem, který je bývalý dělník, nyní plánují zajistit vnoučata, ale také si hodlají pořídit i svoje první auto. „Každý den jsem vstávala brzy ráno do tmy a zimy, pracovala jsem i o víkendech a měla minimum volna. To je pryč, teď budu odpočívat,” líčí šťastná výherkyně.

Společně si bezprostředně po výhře s manželem zatancovali a zavolali radostnou novinu rodině. „Samozřejmě se rozdělíme. Jsou to peníze pro naši rodinu, nejsou jenom naše, musíme myslet na děti,” ujišťuje Gayle.

Reklama

Výběr článků

Načítám