Hlavní obsah

Nejkrásnější osobností světa je herečka Drew Barrymoreová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

V čele listiny 100 nejkrásnějších osobností světa, kterou každoročně zveřejňuje americkým magazín People, se letos poprvé objevila Drew Barrymoreová (32). Herečka sklidila úspěch před kamerou už jako sedmiletá v kultovním snímku E. T. Mimozemšťan.

Článek

V klání o palmu vítězství zastínila takové vyhlášené hollywoodské krásky, jako jsou Halle Berryová, Scarlett Johanssonová, Angelina Jolie či Nicole Kidmanová.

Barrymoreová, která se v pátek ocitla na titulní straně magazínu na novinových stáncích, úspěch přičítá především utěšenému období, které právě prožívá. Zejména díky své nové lásce, režisérovi Spikeovi Jonezovi, v němž, jak sama říká, konečně objevila toho pravého.

"Jen šťastní lidé jsou krásní," řekla novinářům, "protože jejich obličej je zrcadlem, v němž se odráží radost ze života a pocit vnitřní harmonie."

Společně s ní už pojedenácté figurují na seznamu 100 nejkrásnějších celebrit Julia Robertsová a Halle Berryová, po osmé se na něm objevují George Clooney, Brad Pitt a Jennifer Lopezová. Spolu s nimi se na něm nacházejí také Angelina Jolie, Oprah Winfreyová, Alicia Keysová, Leonardo DiCaprio, Nicole Kidmanová, Jennifer Garnerová, Scarlett Johanssonová, Matthew McConaughey, Jennifer Anistonová, Reese Witherspoonová a také hvězdy televizní soutěže American Idol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám