Hlavní obsah

Návštěvnice zoo hazardovala se životem ve lvím výběhu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepochopitelný kousek předvedla návštěvnice newyorské zoologické zahrady, která nedbala zákazů a přelezla bariéru u výběhu se lvy. Podle videa, které zachytil jeden z návštěvníků, se však žena o život ani trochu nebála. Nebyl to však jediný exces, který při sobotní návštěvě vyvedla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v zoo ležící v newyorské čtvrti Bronx. Jedna z návštěvnic, která v parku slavila narozeniny, se rozhodla dostat se k šelmě blíž, než povolují předpisy, a riskovala při tom vlastní život.

„Jednalo se o velmi vážné porušení návštěvního řádu, které mohlo mít za následek těžké zranění, případně i smrt,” uvedl mluvčí zoologické zahrady.

Na videu je vidět, že žena ze lva neměla ani trochu strach, dokonce se ho snažila přivolat. Jistotu neztratila, ani když se lev opravdu o několik kroků přiblížil. Vzhledem k tomu, že nikdo z přítomných nezavolal policii, nebylo vůči ženě na místě vzneseno žádné obvinění.

Ind se postavil lvovi s klackem v ruce

Koktejl

Zoo se rozhodla podat stížnost na policii, která se případem bude nadále zabývat. „Bariéry jsou tam z toho důvodu, aby chránily návštěvníky i zvířata. Nebudeme tolerovat žádné podobné přestupky,” vymezila se proti činu zoo.

Později vyšlo najevo, že Myah, jak byla žena označena, neporušovala předpisy pouze u lvů. Na sociální sítě sdílela i příspěvky s jinými zvířaty, doprovázené kontroverzními popisy. Nezapomněla přidat ani fotografii s policisty na známém náměstí Times Square. Informace o jejím dalším osudu však nejsou známé.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám