Hlavní obsah

Navoněná žena v bance přiotrávila 34 lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bolesti hlavy a píchání v hrudi. S takovými potížemi odnesli snahu jedné ženy trochu se navonět návštěvníci a zaměstnanci banky v Texasu. Celkem 34 lidí muselo vyhledat lékařskou pomoc kvůli jejímu obzvlášť silnému parfému.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Přivolaní hasiči se nejdříve domnívali, že jde o únik oxidu uhelnatého, ale po prohledání celé budovy zjistili, že se nějaká žena chtěla zkrášlit obzvláště silným parfémem. Jeho původ ani složení však nebylo zjištěno.

Nejdříve si dva zaměstnanci banky stěžovali vedení na bodavou bolest v hrudníku. Později se k nim začali přidávat další a banka oznámila, že pokud se někdo necítí dobře, měl by opustit budovu, Výzvy uposlechlo 150 lidí. Záchranka odvezla 12 lidí, kteří si stěžovali, že se jim špatně dýchá a mají závratě.

„Když si dva pracovníci stěžovali nadřízenému, vedení vyzvalo k evakuaci,“ oznámil mluvčí místních hasičů Kent Worley. Podle něj nebyl v budově zjištěn únik plynu, šlo zřejmě o parfém neznámé značky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám