Hlavní obsah

Natalie Portmanová odmítla nahotu ve filmu

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoliv hollywoodská herečka Natalie Portmanová přijala roli striptérky a natočila nahé scény zabírající její tělo tak, jak bylo stvořeno, ve filmu Closer se tyto pasáže nakonec neobjeví. Znelíbilo se jí, že by její tělo viděly milióny diváků po celém světě, a nařídila po natáčení režisérovi snímku Mikeu Nicholsovi, aby striptérské scény z konečné verze vystříhal.

Foto: Muzeum Brněnska

Výstava Dobřichovické vily v galerii Celnice

Článek

Autor hitu Ptačí klec nakonec souhlasil, neboť jeho ochranitelské pudy vůči Natalii jsou prý silnější než pudy jejího vlastního otce. Mike Nichols má velký zájem na tom, aby Natalie ochraňovala v maximální možné míře své soukromí a svobodu.

Je jí teprve třiadvacet let, proto s vystřižením scén souhlasil. Nejprve je sice sám natočil a označil za velmi přijatelné, nyní ale prohlašuje, že v samotném filmu nemají velký význam a budou nakonec smazány. Scény totiž odhalují každou křivku hereččina svůdného těla.

Nahá před kamerou poprvé

"Chce vidět můj nahý zadeček dokonce ještě míň, než by si to přál můj vlastní otec. Je stejně nebo ještě více vůči mně ochranitelský, než jsou moji rodiče. Takže natáčení sexuálních a smyslných scén je pro něj dost nepříjemné," vysvětlila své rozhodnutí Portmanová, která prý dosud neměla z žádné předchozí práce s nahotou před kamerou zkušenosti.

Nejvíce ji proslavily Hvězdné války a také snímek Cold Mountain s Nicole Kidmanovou a Renée Zellwegerovou v hlavních rolích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám