Hlavní obsah

Natálie Kocábová se rozešla s otcem svého šestiletého syna

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová, dcera exministra Michaela Kocába, se po dlouholetém vztahu rozešla se svým přítelem Štěpánem Vránou a na výchovu šestiletého syna Vincenta zůstala sama.

Článek

"Už asi pět měsíců jsme od sebe, jsem sama," prozradila televizi Stream.cz Natálie Kocábová.

Štěpán, který studuje na ČVUT architekturu, byl první velkou láskou Natálie. Seznámili se na střední škole. "Asi dvakrát jsme se rozešli a dvakrát jsme se k sobě zase vrátili. Je hodně jiný než já. Je introvertní, já jsem obklopena výbušnými teatrálními lidmi, a proto mě asi tak přitahuje jeho rozdílná povaha, ale je to neuvěřitelná osobnost," řekla Novinkám před časem Kocábová.

Dcera bývalého ministra vychovává teď syna Vincenta sama. Stejně jako její celá rodina má syn velký vztah k hudbě. "Pořád si zpívá a skládá si písně. Opravdu skládá," prozrazuje na svého šestiletého syna.

Natálie nyní vydává své třetí album s názvem Walking on the Abomb. Na křest dorazili její tatínek Michael i maminka Marsha, kteří se nyní rozvádějí. Kocáb rodinu opustil kvůli své bývalé tiskové mluvčí Lejle Abbasové

"Neříkám, že se to nemůže stát, ale je to fakt trapný. Nerespektuju to, co táta udělal, nerespektuju toho, s kým to udělal. Buď se ale můžu fakt naštvat a nebavit se s ním hodně dlouho, ale pak přijdu o svého tátu. A ta ženská bude mít všechno. To ne. To je můj táta," dodala Natálie Kocábová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám