Hlavní obsah

Naomi Campbellová bude čistit ulice

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Naomi Campbellová šílí. Soud ji potrestal za to, že zranila vrženým mobilem svoji bývalou služebnou. Odsoudil ji k veřejně prospěšným pracím. Supermodelka se nyní děsí, že bude muset uklízet ulice New Yorku, stejně jako začátkem letošního roku zpěvák Boy George.

Článek

Jeho pobíhání s lopatou a smetákem neunikly obrovskému zájmu médií. Právník Naomi David Breitbart se ze všech sil snaží zvrátit rozhodnutí soudu. Campbellová se kvůli tomu dokonce veřejně omluvila zraněné Aně Scolavinové.

"Moje klientka sice byla odsouzena k veřejně prospěšným pracím, což ale ještě neznamená, že bude muset se smetákem do ulic na Manhattan, kde by ji média doslova rozcupovala. Mohla by například pomáhat v nějaké nadaci bojující s AIDS," uvedl Breitbart.

"Myslím, že by byl trest u charity či nadace mnohem stravitelnější. Takže bychom o něm rádi diskutovali," řekl Breitbart, který zastupuje Campbellovou u Manhattanského soudu. Zda soudce jeho požadavky odsouhlasí, není prozatím jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám