Hlavní obsah

Náklaďák za jízdy vzplál a během chvíle kompletně shořel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný zážitek měli minulý týden pasažéři nákladního automobilu v jednom z měst v čínské provincii Kuej-čou. Jejich vůz se při jízdě zničehonic vznítil a během chvíle lehl popelem. Oběma mužům se naštěstí podařilo včas uniknout.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Náklaďák začal během jízdy hořetVideo: Reuters

 
Článek

Dýmu vycházejícího ze zadní části automobilu si všimli kolemjdoucí, kteří na řidiče ihned začali křičet, aby vůz spolu se svým spolujezdcem co nejrychleji opustil. Ve chvíli, kdy pasažéři z náklaďáku vyskakovali, šlehaly už z auta obrovské plameny.

Incident se odehrál poblíž hotelu. Tamní zaměstnanci se po přivolání bezpečnostních složek chopili hasicích přístrojů a snažili se oheň uhasit. Ten byl ale natolik silný, že jej dostali pod kontrolu až hasiči. Než však na místo přijeli, automobil stihl kompletně shořet.

Oheň se dokonce rozšířil i na auto zaparkované kousek od náklaďáku a na část přilehlé budovy. Během incidentu nebyl nikdo zraněn. Příčina požáru je nyní předmětem vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám