Hlavní obsah

Nahá Marcela Březinová je v Leu šťavnatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvačka Marcela Březinová se svěžím vzhledem a skvělou figurou se stala již čtvrtou celebritou, která směle propůjčila intimní partie svého těla pánskému časopisu Leo. V letošním šestém vydání, které se na pultech jistě dlouho neohřeje, se čtenářům a skalním příznivcům ukáže bez zahalujících šatů a zcela oproštěná od předsudků. V minulosti se na stránkách pánského magazínu objevila také modelka Kateřina Kornová, moderátorka Tereza Pergnerová a Miss 2001 Diana Kobzanová.

Foto: Pavel Čempěl

Současná podoba náměstí Svobody ve Starém Bohumíně

Článek

Hvězda červnového vydání Lea, které vychází již čtrnáct let, letos nafotila celkem třiatřicet odvážných snímků, což je zatím největší počet lechtivých obrázků, které kdy celebrity pro magazín stvořily. Za náročnou práci trvající tři dny Březinová dostala rovněž pohádkově zaplaceno. Přestože sumu odmítla prozradit, neboť jí to nařizují smluvní závazky, připustila, že její honorář byl rekordní a vymyká se běžným finančním odměnám vypláceným v minulosti.

Šéfredaktor Lea Miloš Bárta pouze podotkl, že šlo o mnohocifernou částku. "Marcela nám dala přesně to, co jsme chtěli, něco úplně nového, šokujícího, je to obrat o 180 stupňů oproti předchozím pózujícím i proti běžným modelkám," vysvětlil výši honoráře, jehož si zpěvačka bude nyní po zásluze užívat. 

Marcela je nejostřejší

Březinová dostala zajímavou nabídku zejména proto, že vydavatelé chtěli časopis okořenit něčím, co ještě v jeho historii dosud nebylo. Podle nich je to zatím nejlepší celebrita, která se v Leu objevila.

Zdeněk Urban, šéfredaktor časopisu Sex Kontakt Magazín, Sex rande a Leo Album, který před lety kompletoval speciální čísla s Kateřinou Kornovou a letos i s Marcelou Březinovou, na tiskové konferenci v úterý prohlásil, že mezi oběma osobnostmi vypozoroval určité rozdíly. "Kateřina Kornová byla první a noblesní, Marcela Březinová je podle toho, co jsem měl příležitost vidět, nejostřejší, nejotevřenější."

Březinová nabídku sice přijala s nadšením, nejprve však zvažovala dvě záležitosti - chtěla, aby výsledné fotografie vypadaly k světu tak, aby si za nimi mohla stát. Pak ji nesporně zlákaly především lukrativní finanční podmínky.

"Vymysleli jsme tři stylizace - punkerka, rockerka a dáma, které jsou šťavnaté," popsala zpěvačka přípravnou fázi focení a pochválila si i vynikající prostředí na snímcích a možnost si zahrát. "Mě to vždycky hrozně bavilo, takže jsme se vrhli do práce a myslím si, že vše dopadlo nad moje očekávání a možná i nad očekávání vydavatelství. Jsem naprosto spokojená. Koneckonců, uvidíte sami a můžete se pokochat."

Proti reakcím okolí, které mohou být po zveřejnění snímků negativní, se již za celou dobu kariéry dostatečně vyzbrojila. "Člověk si musí v mém povolání - a opravdu ho nedělám krátkou dobu - zvyknout, vždyť každý den vynáším kůži na trh. Kdyby mi měly podobné kecy zkazit chuť do práce, tak to bych se na to rovnou mohla vykašlat. Ignoruji je." 

Peníze jí poskytují svobodu

Marcela je na fotkách zvěčněna v oblečcích z malinkatých kousků a její dokonalý styl zdůrazňují i zajímavé zpěvaččiny účesy, které jsou dílem týmu profesionálních kadeřníků. "Já už se sama nečešu a ani to neumím," zavtipkovala Březinová a zároveň jim i maskérce vřele poděkovala, neboť jí zároveň poskytli pohodové zázemí, "což je strašně důležité, když děláte podobné fotky".

Zpěvaččin manžel, režisér, hudebník a výtvarník, Zdeněk Švarc svou choť v práci podpořil a dokonce s ní konzultoval jednotlivé stylizace. "Byla to taková kolektivní práce, nedělala jsem nic na zapřenou a prachy nezakopala na zahradě."

Obě děti ve věku osm a deset let, které Březinová vychovává, o kontroverzních snímcích mají tušení. "Samozřejmě jim časopis místo pohádek nekoupím. Ale děti o tom vědí a také vědí, že díky tomu jsem na ně měla více času, jela jsem s nimi na dovolenou, kterou jsem si nikdy nemohla dovolit, a věnovala jsem se jim. To jsou ty váhy. Pakliže nějaký vtipný spolužák či novinář jim snímky nebude strkat pod čenich, tak si ničeho ani nevšimnou, protože oni mají svou mámu, kterou milují a která se jim snaží poskytnou nejlepší dětství. Je to všechno o svobodě, vždyť prachy jsou svoboda," poznamenala.

Sex byl doma tabu

Březinová vyrůstala v rodině, kde se o sexu příliš nemluvilo. "Ne že bych jim to chtěla teď vracet do nebe, to bych si nedovolila, ale myslím, že je škoda, aby toto téma zůstalo tabu. Sex je zkrátka součást života."

Přestože jsou zpěvaččiny snímky více než odvážné a svádějí k myšlence, zda by v budoucnu nevystoupila před kameru a nenatočila porno, podobné spekulace jednoznačně odmítá. "Já bych k pornu klidně nazpívala písničku, to by mi nevadilo," prohlásila se smíchem Březinová.

Marcela Březinová se v současnosti věnuje přípravě nového hudebního projektu. "Hudba je naprosto něco jiného, nahrávám, textuju si. Nabídka focení mi dala tvůrčí svobodu, což je strašně důležité. Nejsem vázaná nesmyslnými direktivami, prostě si dělám svou desku a za ní jsem plně zodpovědná. Je to pro mě to nejlepší, co mě mohlo potkat," uzavřela zpěvačka.

Součástí úterní tiskové konference byla také striptérská show, kterou předvedla Miss Strip Soňa Cicconi. Záhy ji vystřídal Erik, Mr. Strip 2003 a 2004.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám