Hlavní obsah

Na Šárku Vaňkovou bratr nežárlí

Novinky, Korzo
PRAHA

Ze Šárky Vaňkové učinila soutěž Česko hledá SuperStar hvězdu českého showbyznysu. Sláva však nijak nenarušila její vztah s bratrem, jak tomu mezi sourozenci někdy bývá. Naopak si myslí, že se Martin s její popularitou vyrovnal dobře.

Foto: Michal Birkáš
Článek

"Bráchovi bude už brzy jedenáct let, je to velký kluk. Myslím, že s mým úspěchem se vypořádal velmi dobře," potvrdila Vaňková.

"Určitě se nedá říct, že by na mě Martin nějak žárlil. Jeho ambice směřují úplně jinam než k hudbě. I když musím uznat, že mu rozhodně neschází hudební sluch. Občas si spolu zpíváme a jemu to docela jde, vůbec nevybočuje z rytmu, ani z melodie," podotkla. 

Stesk na obou stranách

"Akorát se mi po něm často stýská, když pracuji. A řekla bych, že je to vzájemné. Ale s tím bohužel ani jeden z nás nic nenadělá," dodala Šárka. Zároveň připustila, že byly doby, kdy na sebe oba křičeli.

"Normální sourozenci se perou, ale u nás to nešlo. Jsem přece jen starší než on, a tak jsem měla víc síly. Kdybych ho zmlátila, asi by to nedopadlo dobře. Takže jsme si to alespoň pokaždé pořádně vyříkali slovně," prozradila, jak to u nich doma chodilo.

Martin se ale v současnosti věnuje bojovým umění, proto se Šárka obává, že by ji "přepral levou zadní".

Reklama

Související články

SuperStar rozdělila bydliště Vaňkových

Rodiče finalistky televizní soutěže Superstar Šárky Vaňkové z Jirkova na Chomutovsku poznávají na vlastní kůži, jaké to je mít doma populární ratolest. "Lidé...

Šárku Vaňkovou trápí lidská závist

Umístění těsně pod vrcholem v soutěži Česko hledá SuperStar Šárku Vaňkovou (16) z Jirkova sice zahřálo u srdíčka, úsměv z tváře jí ale rychle vzala lidská...

Výběr článků

Načítám