Hlavní obsah

Na muže přes plot vykoukl pes, jehož vzhled připomíná postavy z hororů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikostně nebudí žádný respekt, jeho vzhled však nahání hrůzu. Řeč je o psovi, jehož fotku v sobotu sdílel uživatel na sociálních sítích a rozpoutal tak vášnivou debatu, jaké hororové postavě je zvíře nejpodobnější. Nejčastější přirovnání padají na postavu Jokera ze stejnojmenného filmu či na klauna Pennywise ze snímku To.

Foto: Profimedia.cz

Pes podle uživatelů sociálních sítí připomíná klauna Pennywise ze snímku To (ilustrační foto muže v převleku této postavy).

Článek

„Žádný pes mě ještě takhle nevystrašil,” napsal muž s uživatelským jménem thegallowboob k fotce sdílené na Twitteru, kde dosud nasbírala 23 tisíc sdílení a téměř 200 tisíc lajků.

Na fotografii je pes malého vzrůstu, jenž děsivým pohledem upřeně pozoruje fotografa. Kromě nevšedního vzhledu zvířete budí pozornost také skutečnost, že plot, přes který vykukuje, výrazně převyšuje jeho velikost. Ačkoliv pes za plotem stojí s největší pravděpodobností na vyvýšené plošině, autor snímku přišel (viz fotky výše) s originálnějším vysvětlením.

Mezi uživateli sociálních sítí se následně rozpoutala vášnivá diskuse o tom, koho jim pes připomíná. Povětšinou se zcela pochopitelně jednalo o postavy z hororových snímků.

Asi nejvíce lidí v psovi vidělo Jokera ze stejnojmenného filmu a klauna Pennywise ze snímku To. Našli se ale i tací, podle nichž zvíře připomíná Sweeneyho Todda ze snímku Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street či Michaela Jacksona z videoklipu světoznámého hitu Thriller.

Nevšední vzhled u psů není až tak neobvyklý. V minulosti například obletělo titulky médií štěně miniaturního bulteriéra jménem Frida, jehož zabarvení na čenichu nápadně připomínalo knír legendárního detektiva Hercula Poirota.

Štěně je hitem internetu, vypadá jako Hercule Poirot

Koktejl

Svým vzhledem zaujal rovněž devítiletý kříženec Teddy, který se pyšní majestátními „vousy”. V jeho případě se ale není čemu divit, jeho majitelka Nicola Wilcoxová provozuje salon pro psy, a tak je o jeho chloubu náležitě postaráno.

Reklama

Výběr článků

Načítám