Hlavní obsah

Na koncert Kabátů dorazila i Sabina Laurinová

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Pepa Vojtek se svojí kapelou Kabát dokázal nemožné. O skoro dvacet tisíc fanoušků předběhli návštěvnost pražského koncertu popové divy Madonny. Na Kabáty přišlo na šedesát tisíc fanoušků a v davu tleskala i matka Vojtkovy dcery Valentýnky Sabina Laurinová.

Článek

Kabáti neměli předkapelu, začali krátce po osmé a neslezli z podia další více jak dvě hodiny. "Byla to naprostá paráda. A je neuvěřitelné, jak měli vše zvládnuté. Doprava nekolabovala, vstupovalo se bezproblémově, žádné hodinové čekání, na místě byly naprosto čisté mobilní toalety, ve kterých byl i v deset hodin stále toaletní papír.... Oproti Madonně, na jejímž koncertu organizace byla katastrofální, mají burani z Teplic hodně navrch," řekl Novinkám jeden z fanoušků. 

Jediné co dopadlo fiaskem, byl totální výpadek mobilních sítí. Šedesát tisíc lidí sdělující své zážitky po telefonu zřejmě bylo na mobilní operátory moc, a tak na Vypichu nebylo možné telefonovat ani napsat esemesku.

Koncertu přihlížela řada známých tváří. Nechyběla ani herečka Sabina Laurinová s přítelem Karlem Kameníkem a  dcerou Valentýnkou, kterou má s Pepou Vojtkem. "Vája se strašně těšila. Má Kabáty hrozně ráda," prozradila Laurinová.

Kabáti jsou jednoznačně nejúspěšnější českou kapelou. Na žádný jiný koncert českého umělce nepřišlo tolik fanoušků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám