Hlavní obsah

Na auto se vrhlo 20 tisíc včel

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než 20 tisíc včel se vrhlo na auto studenta z anglického města Portsmouth jen krátce poté, co ho zaparkoval. Za neobvyklý jev mohla včelí královna, která našla v malém voze zalíbení. Dělnice ji pak pochopitelně následovaly.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto obsypalo 20 tisíc včel

 
Článek

Student George Neal zaparkoval auto před domem, který sdílí ještě se dvěma spolubydlícími. Právě jeden z nich si včel všiml.

„Byla to zvláštní podívaná. Nezajímalo je nic jiného než Georgovo auto. Možná chtěli svézt,“ okomentoval situaci s humorem Nealův kamarád Rory Edwards.

Mladíci zavolali hubitele škůdců, kteří následně oslovili místního včelaře Grahama Cooka. Ten uvedl, že zrovna probíhá období, kdy mladé královny hledají nový úl. Jedna z nich si ho tak chtěla udělat v Nealově autě.

Cook královnu v roji nalezl a společně s celým rojem ji dokázal dostat do proutěného koše. Poté je převezl na bezpečnější místo.

Reklama

Související články

Ženě okupovalo dům 20 tisíc včel

Přes dvacet tisíc spolubydlících, po kterých rozhodně netoužila, měla ve svém domě jedna Američanka z Floridy. V domě se jí totiž usadila včelí kolonie. Včely...

Muž se nechal pokrýt 460 tisíci včelami

Čínský včelař si nechal pokrýt polonahé tělo více než 460 000 včelami a doufá, že tento kousek mu zajistí zvýšený prodej medu. 44letý Še Pching...

Výběr článků

Načítám