Hlavní obsah

Muž za osm let prohýřil 290 miliónů korun, teď jde dělat znovu popeláře

Novinky, Dagmar Plecháčová
Downham Market

V pouhých devatenácti letech vyhrál Angličan Michael Carroll v loterii 9,7 miliónu liber (přes 290 miliónů korun), ale během osmi let zhýralého života o celé jmění přišel. Dnes šestadvacetiletý bývalý popelář pobírá podporu v nezaměstnanosti a snaží se získat zpět svou dřívější práci.

Foto: Profimedia.cz

Michael Carroll dokázal za osm let utratit 290 miliónů korun.

Článek

Angličan z města Downham Market ležící v hrabství Nortfolk se nedokázal v tak raném věku vypořádat s jměním, které vyhrál. Začal se věnovat hazardním hrám a nezřízeně pít alkohol. Značnou část peněz utratil také za drogy a prostitutky.

Carroll spadl z života na vysoké noze k samému dnu a od února se uchází o zaměstnání. Pobírá přitom příspěvek ve výši necelých pěti tisíc korun měsíčně.

Jako popelář by si vydělal okolo 25 tisíc korun měsíčně

Dvojnásobný otec Michael se nyní uchází o zaměstnání popeláře, které krátce vykonával ještě před získáním pohádkové výhry. Vydělával by si přitom zhruba 25 tisíc korun měsíčně, což je zanedbatelná částka oproti té, kterou byl zvyklý utrácet během posledních osmi let.

„Nemůžu se dočkat, až podepíšu smlouvu a začnu si vydělávat pořádnou prací jako normální lidé,“ uvedl Brit. Doufá přitom, že se setká s některými starými přáteli z řad ostatních popelářů.

Foto: Profimedia.cz

Alkohol, drogy, večírky a prostitutky Angličana zruinovaly.

Foto: Profimedia.cz

Nezřízený způsob života pro Carrolla končí.

Jackpot z roku 2002 se vypařil jako pára nad hrncem, když Carroll utratil velkou část peněz za rodinu a své přátele. Zároveň po dva roky utrácel denně až 60 tisíc korun za kokain a pořádal večírky plné drog a alkoholu pro své známé.

Jeho chování nesnesla ani Michaelova manželka Sandra, která ho opustila i s jejich malou dcerou Brooke. Ani to s rozhazovačným Britem nepohnulo, naopak se stále častěji vrhal do náručí vnadných prostitutek.

Léta v náručí prostitutek

Chlubil se, že každý den zvládne obšťastnit i čtyři takové ženy, přičemž ho tato zábava přišla na dalších zhruba 60 tisíc korun denně. Tímto způsobem fungoval mladý Angličan takřka po celých osm let.

Carroll nyní žije s přítelkyní Gemmou Peakovou, se kterou vychovává dítě. Ačkoli mohl žít po zbytek života v luxusu nebýt jeho nezřízeného způsobu života, minulosti prý nelituje.

Foto: Profimedia.cz

Michael Carroll se věnoval i boxu.

Foto: Profimedia.cz

Carroll složil píseň pro svou dceru Brooke.

„Party skončila. Je čas vrátit se do reality. Dnes nemám ani vindru, ale připadá mi jednodušší žít s několika drobnými v kapse než s milióny. Jsem rád, že je po všem. Kroužilo kolem mě i plno supů, kterým šlo o mé peníze,“ uvedl Carroll.

Reklama

Výběr článků

Načítám