Hlavní obsah

Muž vyběhl z domu, aby zadržel zloděje. Byl přitom úplně nahý

Australana Davida Rutherforda krátce po středeční půlnoci probudilo startování auta. Rozespalý muž hbitě zareagoval a vyběhl z domu, aby zlodějíčka, který se mu vozidlo snažil ukrást, zadržel. Neměl při tom na sobě jediný kus oblečení, čímž svého protivníka poměrně zaskočil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rutherford vyběhnul z domu a skočil přímo před auto, aby patnáctiletého zloděje zadržel. „Slyšel jsem, jak startuje auto, tak jsem vyběhl a zastavil ho,“ cituje Australana z Gold Coast server News.com.au.

„Neměl jsem čas se ani obléct, protože spím nahý,“ vysvětlil, proč zloděje zastihl v rouše Adamově.

Muži, jenž ovládá bojové umění ju-jitsu, se podařilo teenagera dostat z auta a zahnat ho do kouta. Celou situaci navíc zachytily bezpečnostní kamery. Na záznamu jde proto vidět, jak si mladík sedl do kouta, zatímco Rutherford mu prohledával kapsy. „Prosím, nechtě mě jít, udělám cokoli,“ tvrdil mladík.

Australan se rozhodl vzít mladíka domů, kde se oblékl a mezitím rozmýšlel, jak s ním naloží.

„Nakonec jsem se rozhodl ho pustit. Nevím, co si o tom budou lidé myslet, ale já chtěl jít prostě zase spát,“ uvedl muž. „Ale myslím, že kluk dostal lekci,“ zhodnotil Rutherford nevšední příhodu, na kterou mladý výrostek jistě nezapomene.

V Austrálii padaly rekordní kroupy. Měly až 16 centimetrů v průměru

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám