Hlavní obsah

Muž v Brně se vsadil, že se vymaní z pout, pomohl mu až zámečník

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na linku brněnských strážníků se ve čtvrtek večer ozvali rozjaření hosté z jedné brněnské restaurace s tím, že mají problém s nevydařenou sázkou. Jeden ze štamgastů totiž do lokálu přinesl nalezená policejní pouta a k velkému pobavení celého osazenstva se vsadil, že po jejich nasazení je schopen si pouta odemknout pouze kancelářskou sponkou.

Článek

Jeho marné snažení sledovala celá hospoda, když ale ani po několika desítkách minut pouta nepovolila, muž uznal, že sázku prohrál a domáhal se odemknutí pout. Nikdo z přítomných ale „překvapivě“ neměl klíč. Spoutaný muž se proto dostavil na služebnu strážníků s prosbou o osvobození.

„Dozorčí služebny v Nováčkově ulici nejprve zkontroloval totožnost muže, zda se nejedná o hledanou osobu a i když od tohoto typu pout byl na služebně klíček, nepovedlo se je odemknout. Brňan, který tak sám ze sebe udělal dobrovolně spoutaného trestance, musel vyhledat pomoc zámečníka, aby mu pouta sňal z rukou,“ řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám