Hlavní obsah

Muž se snažil propašovat koťata v kalhotách. Prozradil ho mňoukající rozkrok

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři koťata se přes hranici Singapuru a Malajsie snažil propašovat 45letý muž. A to vskutku netradičním způsobem - nacpal si je do kalhot. Nejenže tak celníky zaujal jeho poněkud rozměrnější rozkrok, ještě více je překvapilo, když se z něj začalo ozývat mňoukání. O případu informoval britský server Independent.

Foto: AFP, Profimedia.cz

Koťata byla celníky záhy objevena.

Článek

Muž se snažil překročit hranici států na přechodu Tuas. Celníkům však netrvalo dlouho a koťata u něj objevili. Záhy je předali veterinární správě, aby zjistila, zda nejsou nositeli nějakých nemocí, ať už vztekliny, nebo něčeho jiného, a nemohla by tak být hrozbou.

„Pašování zvířat do Singapuru bez licence je ilegální a hrozí za něj pokuta až do výše 10 000 dolarů (přes 223 000 korun), roční vězení nebo obojí,“ uvedli celníci v příspěvku na Facebooku, kde o bizarním případu informovali.

Dodali, že díky podobným incidentům se zvyšuje riziko, že by někdo mohl přes hranice pronést skutečně nebezpečné předměty. Celníci proto ubezpečili, že budou nadále provádět důkladné kontroly, aby k něčemu podobnému nemohlo dojít.

Reklama

Výběr článků

Načítám