Hlavní obsah

Muž se sám pobodal, jen aby nemusel do práce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Každému se někdy nechce do práce. Když taková chvíle nastane, většinou člověk zvedá telefon a volá do práce, že ho zcela ochromila nějaká nákaza. Sedmadvacetiletý Američan Aaron Siebers vymyslel novou metodu, ta však asi větší popularitu nezíská. Nožem si probodl lýtko, několikrát se pěstí udeřil do hlavy a krku a posléze zavolal do práce, že ho cestou napadli tři muži.

Článek

Pracovník videopůjčovny Blockbuster zoufale nechtěl na noční směnu do práce, a tak přišel s nápadem jako vystřiženým z nepovedeného hollywoodského béčka. Do lýtka si vrazil vroubkovaný nůž na pečivo a posléze zavolal do svého zaměstnání.

Telefonát se ovšem zjevně nepovedl podle Aaronových představ. Zaměstnavateli řekl, že ho cestou do práce napadli tři muži v černém.

Poté, co se pobodal, musel být hospitalizován v nemocnici, která neprodleně uvědomila policii. Dramatický příběh přiměl policisty rozjet velkou akci, na kterou bylo nasazeno velké množství policistů i speciálně vycvičených psů, kteří měli za úkol najít trojici pachatelů. Situace se ovšem značně zkomplikovala, když si policie prohlédla záběry pouličních kamer z místa, kde se měl incident odehrát. Kamery totiž logicky nemohly zaznamenat žádný útok.

Křivá výpověď

Policisté tak začali znovu mladého muže vyslýchat, a když trochu přitlačili, tak Aaaron Siebes kápl božskou. Přiznal, že si zranění udělal sám, aby se vyhnul práci. Okamžitě byl tak obviněn z křivé výpovědi a zdržování policie.

Siebers později policistům řekl, že si roztrhl své pracovní kalhoty při skateboardingu a nechtěl ztratit práci kvůli tomu, že by přišel bez nich. Místo toho, aby do práce zavolal s nějakou běžnou výmluvou, tak se raději pobodal. Nůž se stopami po krvi na ostří a rukojeti policisté později objevili v jeho batohu.

Reklama

Výběr článků

Načítám