Hlavní obsah

Muž roku 2003: Do soutěže mě přihlásily spolužačky

NÁCHOD

Nebýt několika studentek České zemědělské Univerzity v Praze, mužem roku 2003 by se v pátek v Náchodě stal určitě někdo jiný. Dívky totiž do soutěže přihlásily bez jeho vědomí dvaadvacetiletého spolužáka Milana Součka z Prahy, který nakonec od poroty získal nejvíc bodů a z Náchoda si odnesl titul Muže roku 2003.

Foto: Marcel Vašut
Článek

"Naše škola pořádala Miss Agro, já se tam byl podívat a před kamarádkami jsem říkal proč se do klání nepřihlásily. Nakonec mi to vrátily tím, že mě za mými zády přihlásily do soutěže Muž roku," řekl Souček zpravodaji ČTK.

Souček se o svém postupu do finále dozvěděl až v okamžiku, kdy mu zavolali organizátoři soutěže. "Já jsem vůbec nevěděl o co jde, tak mi to museli vysvětlit. Moje účast je skutečně záležitost spolužaček," řekl se smíchem.

Souček je volný

Mezi většinou přítomných dívek, které sledovaly například promenádu finalistů v plavkách a tajně tipovaly vítěze, vyvolala velký rozruch informace o tom, že "nej" muž roku 2003 je v současné době volný. O tom, zda mu titul pomůže najít dívku svých snů, Souček v pátek neuvažoval. "Přítelkyni opravdu nemám. Bohužel? Bohudík? Nevím, možná nějaká bude," zauvažoval po svém zvolení Souček.

Vítězství v klání mezi dvanácti finalisty, mezi kterými byli kromě studentů také například svalnatý policista či úspěšný podnikatel, však musel Souček leccos obětovat. "Musel jsem z jídelníčku vypustit koláče, sladkosti a zvýšit počet návštěv fitnes center, abych se dal trochu do kupy," řekl Souček, který se ve volné času věnuje sportu, tanci a hudbě.

Muž roku 2003 by chtěl zkusit modeling

Ačkoliv si Souček naoko stěžoval na fotografy, kteří jej po vyhlášení vítězů donekonečna prosili o další úsměvy, svět modelingu by rád okusil. "Kdyby mi to vyšlo, tak bych to rád zkusil, ale ani nevím, jestli se to klukům přede mnou podařilo. Chtěl bych, ale uvidíme," řekl Souček, který považuje za svůj nejbližší důležitý úkol složit v září bakalářské zkoušky.

"Věřím, že mě vítězství v soutěži Muž roku 2003 příliš nezmění. Chci zůstat takový jaký jsem," řekl Souček. Volba muže roku byla součástí charitativní akce nazvané Den dobrých skutků, která v Náchodě dnes odpoledne pokračuje dětskými soutěžemi a večerní módní přehlídkou. Výtěžek akce bude věnován dětským domovům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám