Hlavní obsah

Muž natočil psa, jak geniálně imituje sirénu

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonsko

Naši psí a kočičí domácí mazlíčci patří mezi nejoblíbenější zvířecí hrdiny internetu. Jejich komické kousky jsou leckdy neuvěřitelné, a to zejména, když vydávají všemožné zvuky.

Muž natočil svého psa, jak imituje sirénu, video je hitem internetu

 
Článek

To, že psi vydávají zvuky všeho druhu, není nic překvapivého stejně jako fakt, že čas od času vyjí. Většinou to bývá projev zoufalého volání hafanů, kteří „pláčou“ doma v osamění po svých nepřítomných páníčcích či paničkách.

V případě videa, které bylo pořízeno na blíže neurčeném místě v Japonsku, se ale jedná o jiný případ. Pejsek v něm sice vyje, ale evidentně ne proto, že by se dovolával svého pána. Štěně zlatého retrívra jednoduše reaguje na projíždějící vůz s puštěnou sirénou.

Jakmile roztomilý hafan zaslechne houkání sirény, téměř okamžitě táhlým vytím a legračním krátkým kňučením zvuk napodobuje. Sotva minutová videonahrávka, kterou zveřejnily i seriózní zahraniční zpravodajské portály, vyvolala velkou vlnu reakcí a lidé se nesmírně baví.

„Kéž by tohle uměl taky můj pes,“ objevuje se nezřídka v komentářích. Vtipnou ukázku toho, čím vším mohou domácí mazlíčci překvapit, na internet vložil muž podepsaný jako Jamato Suzuki.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám