Hlavní obsah

Muž měl v močovém měchýři kabel. Strčil si ho tam sám

Novinky, mšv

Lékaři v Indii museli řešit neobvyklý případ. Do nemocnice ve městě Guváhátí přišel muž a stěžoval si na bolest v oblasti podbřišku, protože prý spolkl sluchátka. Nakonec se však ukázalo, že byl na vině 60 centimetrů dlouhý nabíjecí kabel v močovém měchýři, který si tam muž podle vedoucího chirurga strčil sám penisem, napsal server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž navštívil nemocnici minulý měsíc a lékaři mu předepsali projímadlo, aby sluchátka, která měla být příčinou jeho bolestí, vyloučil.

„Po pěti dnech se vrátil, a přestože chodil pravidelně na stolici, nic z něj nevyšlo. Provedli jsme mu proto endoskopii, ale nic jsme nenašli. Kvůli bolestem jsme ho i operovali, ve střevech však nic neměl,“ popsal bizarní případ vedoucí chirurg nemocnice Wallium Islam.

Až teprve rentgen odhalil, že problém se nenachází ve střevech, ale v močovém měchýři, kde měl muž 60centimetrový nabíjecí kabel. Podle Islama si ho strčil do penisu sám kvůli sexuálnímu uspokojení. „Kdyby k nám byl upřímný, ušetřil by nám spoustu starostí a mohli jsme ho ošetřit rychleji,“ postěžoval si lékař.

Nejmenovanému muži následně kabel z těla úspěšně vyjmuli a podle Islama je pacient zcela v pořádku. „Tohle je jeden z případů, kdy lidé dosahují uspokojení tak, že si do penisu zavádějí různé předměty. Teď mu alespoň může pomoci psychiatr,“ uzavřel chirurg.

Reklama

Výběr článků

Načítám