Hlavní obsah

Mr. Beana dohnala manželka k slzám

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Populární britský komik Rowan Atkinson, známý především jako Mr. Bean, oslavil padesáté narozeniny. Jeho manželka Sunetra sezvala na večírek stovku jeho přátel a známých. Když oslavenec opět spatřil své staré známé, neubránil se slzám dojetí.

Foto: Marcela Stehlíková

Knižní výstava Kouzlo tvorby Josefa Lady

Článek

Velkolepá party se konala na koleji Oxfordské univerzity, na níž Rowan Atkinson vystudoval. Mezi pozvanými nechyběli Richard Curtis, Stephen Fry či Ben Elton.

Při vstupu do kolejní jídelny na Atkinsona upřelo své pohledy dvě stě očí a to nevydržel. Po tvářích se mu začaly kutálet obrovské slzy, jejichž množství ještě podpořily výkřiky a tleskání hostů.

Host: hrozilo mu zhroucení

"Rowan vůbec nic netušil. Myslel si, že jeho žena připravuje jen vzpomínkovou návštěvu staré koleje na Oxfordu," vyprávěl jistý host.

"Byl zcela ohromený, když vešli do jídelny plné jeho nejbližších přátel. Plánování zabralo Sunatře celé měsíce, ale úspěch byl obrovský. Rowan byl skutečně hluboce dojat a málem se zhroutil, když děkoval svojí milované ženě a všem příchozím," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Mistr Bean zachraňuje královnin vlak

Představitel filmového Mr. Beana Rowan Atkinson nepomáhá britské královně Alžbětě II. pouze ve filmu Johnny English, v němž pátrá po zcizených korunovačních...

Mr. Bean se utápí v depresích

Britský herec Rowan Atkinson, který kolem sebe rozdává smích a dobrou náladu, byl na pět týdnů hospitalizován v nemocnici v USA. Důvodem byla údajně poměrně...

Výběr článků

Načítám