Hlavní obsah

Motorkář se v provozu řítil šokující rychlostí 300 km/h

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Victoria

Jet v provozu rychlostí téměř 300 kilometrů je čiré bláznovství, zvlášť pokud je na dané silnici osmdesátka. Přesto to pětadvacetiletý Kanaďan Randy George Scott udělal a ještě se poté na internetu chlubil videem, které při této šílené jízdě pořídil. Kanadská policie je muži, kterého se nyní díky svědkům podařilo identifikovat, na stopě.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář jel v běžném provozu šokující rychlostí 300 kilometrů v hodině

 
Článek

Zběsilou jízdu nejzápadnější kanadskou provincií uskutečnil Scott už 6. dubna letošního roku. Prosvištěl několika městy a nestydatě kličkoval mezi auty. Na tachometru motorky měl přitom rychlost až 299 kilometrů v hodině, která ovšem nemusela být podle policie konečná.

O dva dny později se podezřelý videem z kamery připevněné na motorku pochlubil na internetu, kde ho zhlédlo na 850 000 lidí. Ačkoli vystupoval pod falešným jménem Joe Blow, policie už od začátku tušila, o koho pravděpodobně jde. Pouhé domněnky se ale nyní po výpovědi třech klíčových svědků konečně potvrdily, informovala o tom tento pátek televize ABC.

Policie ho ještě nezatkla

Byl vydán soudní příkaz ke Scottově zatčení, podezřelý ale zatím stále běhá na svobodě. Dostal se tak dokonce na seznam nejžádanějších podezřelých, kteří jsou na útěku.

„Snad udělá Scott správnou věc a sám se obrátí na policii,“ uvedl pro CNN seržant Dean Jantzen, který video považuje za naprosto šokující. Pětadvacetiletý Scott, který už má na svém kontě několik dopravních přestupků, podle něj navíc ani není oprávněn řídit motocykl.

Pokud by byl Scott v obvinění z nebezpečného řízení motorky shledán vinným, mohl by si odsedět až pět let ve vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám