Hlavní obsah

Modelka Romana Pavelková: Pravidelně mám problém s nadváhou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romana Pavelková (25), blonďatá kráska a finalistka České Miss, nemá o pracovní nabídky ze zahraničí nouzi. A svoji práci si dovede náležitě vychutnat. Bohužel ale i jídlo.

Článek

Jediný problém, který má, je sbalit se před cestou. "Kufr balím i několikrát. Vždycky si připravím, co si s sebou chci vzít, a pak jen třídím a vyhazuji. Pravidelně mám problém s nadváhou," přiznala modelka.

S přebytečnými kily má problémy ale jen při vážení zavazadel. Figuru má totiž dokonalou. I proto, že její maminka je cvičitelkou aerobiku a otec trenérem juda. Proto ji odmalička vedli ke sportu.

"Pravidelně cvičím, diety nedržím, někdy trochu omezím při jídle porce. Občas se snažím jíst maximálně zdravě, ale dlouho to nevydržím," pokrčila Romana omluvně rameny.

Nejraději cestuje vozem

Stejně tak je to i při balení zavazadel. "Některých věcí se prostě nedovedu vzdát, nejraději bych si vzala s sebou naprosto všechny své oblíbené věci, ale to nejde. Do letadla je možné si vzít většinou jen dvacet kilo, když letíte přes moře, pak sice trochu víc, ale jen o pár kil. Záleží to sice na tom, jakou letíte třídou. Ale když si vezmete, že musíte být připravení i na nepřízeň počasí, je to opravdu problém," řekla zcela vážně Romana Pavelková.

Proto nejraději cestuje vozem. "Moje auto je v podstatě jeden velký šatník, ještěže má dost velký kufr. Mám v něm neustále několikero bot, kabelky, náhradní oblečení do společnosti, ale také na sport a na vycházku do přírody. Abych se vždy stačila rychle převléci," vysvětlila kráska.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám