Hlavní obsah

Mladík bezcitně okradl stařenku na kolečkovém křesle

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Policie v newyorském Brooklynu pátrá po muži, který koncem července bezohledně okradl starou paní na invalidním vozíku. Záběry bezpečnostní kamery v ulici nyní zveřejnila policie ve snaze bezcitného zloděje dopadnout.

Článek

Zločin se odehrál ve středu 20. července krátce po jedné hodině odpoledne na rohu ulic Wyckoff Avenue a Bleecker Street v newyorském Brooklynu. Na záběrech je bílý muž, o výšce zhruba 180 centimetrů a váze kolem 80 kilogramů. Nejprve projde kolem své oběti, 78leté stařenky na invalidním vozíku, poté se otočí, popadne její kabelku a utíká pryč.

Reportér televize CBS 2, Sean Hennessey, ukázal záznam loupeže sousedům okradené paní. To, co viděli, je okamžitě rozčílilo a nikdo nemohl uvěřit, že je někdo něčeho podobného schopen.

„Je to zvěrstvo,“ řekla Melissa Medinaová. „Je skutečně znepokojivé, když se setkáte s něčím podobným, zvláště jde-li o starou ženu na kolečkovém křesle. Jak to může někdo udělat,“ dodala Sheena Chatarpalová.

Při incidentu sice stará paní nebyla nijak zraněna, přišla však o kabelku s celým obsahem. Jedna žena ze sousedství uvedla, že jí muž na videu připadal povědomý, což potvrdili i ostatní. Nemuselo by tedy trvat dlouho, než bude zloděj za svůj bezohledný čin potrestán, uvedla televize CBS 2.

Reklama

Výběr článků

Načítám