Hlavní obsah

Místo vánočních dárků si osmiletá dívka přála krmivo pro zvířata. Věnovala ho útulku

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádné panenky, princeznovské šatičky nebo nejnovější mobilní telefon. Osmiletá Američanka Landyn Wadsworthová si přála k Vánocům peníze, za něž pak nakoupila přes 270 kilogramů zvířecího krmiva. To následně věnovala jednomu útulku ve svém domovském státě Washington, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Krmivo putovalo do útulku Tri-Cities Animal Shelter v městečku Pasco. Ten následně zveřejnil dívčinu fotografii, jak stojí vedle stohu zvířecího krmiva. Pro osmiletou Landyn se tento dobrý skutek stává pomalu tradicí, zopakovala jej už třetí Vánoce po sobě.

„Jejím přáním bylo nadělit útulku krmivo a vypadá to, že se jí to vyplnilo. Jsme moc vděční a vsadím se, že psi a kočky také,“ uvedl útulek k fotografii.

Landynina matka Alisha uvedla, že se její dcera rozhodla darovat granule zvířatům, protože ji naštvalo, že tolik čtyřnohých společníků lidí stráví Vánoce bez domova. Dívka už prý začala se sbíráním peněz na další krmivo, které plánuje útulku věnovat zase o příštích svátcích.

Reklama

Výběr článků

Načítám