Hlavní obsah

Miss XXL vyhrála Pavla z České Kamenice

PRAHA

I baculky oplývají krásou. Důkazem toho je soutěž Miss XXL pro dívky kypřejších tvarů, jejíž finále se poprvé v ČR konalo v úterý večer v pražském Divadle Broadway. Vítězství vybojovala jednadvacetiletá Pavla Kosinová z České Kamenice.

Článek

Kosinová váží 115 kilogramů, v soutěži o královnu krásy to ale vůbec nevadilo. V Miss XXL se utkaly dívky, jejichž váha se pohybuje od devadesáti do sto padesáti kilogramů.

Na druhé příčce skončila Kateřina Pinkavová z Mníšku pod Brdy, které je dvacet sedm let a váží devadesát osm kilo. Markéta Dibelková se umístila na třetí příčce. Je jí devatenáct let a váží rovných devadesát kilogramů.

Slavnostním večerem provázel Jiří Krampol, který dokázal diváky patřičně naladit a rozesmát. "Nějaké to kilo navíc je vítáno. A tyto dámy příroda obdarovala opravdu štědře," zhodnotil Krampol představené adeptky na titul. V porotě zasedli například Michal David, Sagvan Tofi, Jitka Asterová či Hana Křížová.

Příjemný a napínavý večer zpestřil hlas Moniky Absolonové, Josefa Vojtka a Roberta N. Ten naštěstí s žádnými kilogramy navíc nikdy zápasit nemusel. "Ale dokážu si představit, že boj s nimi nebude zrovna jednoduchý. Což není vlastně nikdy, když si člověk musí odepřít, čemu holduje. Důležité je ale, aby lidé svými problémy, ať jsou s nadváhou či čímkoliv jiným, nezpříjemňovali život druhým," uzavřel zpěvák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám