Hlavní obsah

Miss Wostlová ukázala třítýdenní dceru Nikolku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Vicemiss ČR 2004 a Miss Sympatie Michaela Wostlová (27) ukázala třítýdenní dceru Nikolku. Otcem miminka je hokejista Lukáš Vomela. Modelka poprvé promluvila a velmi těžkém porodu.

Článek

"Porod jsem měla opravdu velice těžký. Trval skoro dvanáct hodin a kontrakce jsem měla po dvou minutách," řekla Novinkám Wostlová. "Původně jsem si chtěla pomoci epiduralem, ale protože jsem měla od začátku tak šílené bolesti a škubala jsem sebou, lékaři si ho už nedovolili píchnout, aby mi neublížili," vysvětluje. 

"Moc mi pomáhal přítel Lukáš. Byl celou dobu u mě a podporoval mě. A také bych moc chtěla poděkovat primáři Sákovi a všem sestřičkám, kteří se o mě v českobudějovické porodnici skvěle starali," říká modelka.

Nikolku rodila se šestidenním zpožděním. Po narození vážila 4050 gramů.  "Už máme 4600 gramů a 63 centimetrů. Chutná jí mlíčko, tak pořád baští. Kojím každé dvě hodiny," prozrazuje šťastná maminka. 

Michaela v těhotenství přibrala 25 kilogramů. Z porodnice už odcházela o deset kilo lehčí. A vzhledem k tomu, že Nikolka jí dává pořádně zabrat, i další kila půjdou dolů sama. "V noci se vůbec s přítelem nevyspíme. Nikolka nemůže zabrat. Můj partner byl prý úplně stejný, tak to pěkně podědila," říká Michaela. 

"Přestože jsem měla porod opravdu těžký, Nikolka za to stála. Je úžasná a užívám si s ní každou chvilku. Na mateřské bych chtěla zůstat tak tři roky," dodala Wostlová.

Reklama

Výběr článků

Načítám