Hlavní obsah

Miss World se kvůli konfliktu v Gruzii přesouvá do JAR

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Soutěž Miss World, na které bude letos ČR reprezentovat Zuzana Jandová, se přesouvá z ukrajinského Kyjeva do exotické Jihoafrické republiky. Na vině je pravděpodobně válečný konflikt v nedaleké Gruzii. Zatímco na Ukrajinu měla Jandová odlétat už počátkem září, tak do JAR bude odlétat až v listopadu. Vyhlášení pak bude dokonce až v půli prosince.

Foto: Milan Malíček, Právo

V JAR nás bude reprezentovat Zuzana Jandová. Fotografie z odběru krve pro Červený kříž.

Článek

"S tím, že je to nakonec v JAR, nemám nejmenší problém. Naopak, už se tam hodně těším. Zatímco v České republice už budou všichni tak trochu mrznout, tak se tam aspoň budu moct vyhřívat," řekla Novinkám se smíchem Jandová.

Miss ČR 2008 se ve čtvrtek zúčastnila se polečně s několika dalšími misskami dárcovství krve. Společně s Evou Čerešňákovou, která pořádá mnoho charitativních akcí, tak pomohly českému Červenému kříži.

:. Zuzana Jandová při odběru krve.foto: Právo/Milan Malíček

"Trochu mě po tom odběru krve bolela hlava a cítila jsem se slabší, ale to vůbec nevadí. Jsem ráda, že jsem mohla udělat dobrou věc a vím, že budu zase za pár momentů jako rybička," řekla Novinkám úřadující Miss ČR Zuzana Jandová.

:. Krev darovalo velké množství známých dívek.foto: Právo/Milan Malíček

Reklama

Výběr článků

Načítám