Hlavní obsah

Miss Váchovou už pět let nechává manžel na Valentýna samotnou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR Lucie Váchová už pět let neslavila svátek zamilovaných se svým manželem, jachtařem Davidem Křížkem. Každý rok je pracovně v zahraničí a Lucie zůstává v Čechách sama.

Článek

Lucie Váchová žije s jachtařem Davidem Křížkem bezmála pět let. Za tu dobu spolu nestrávili jediného Valentýna. David jako jachtař je vždy na cestách. "Vždycky si chystám, jak to pěkně oslavíme, mám to zaznamenané v diáři a nakonec jsem vždycky někde v zahraničí," říká Křížek.

Letos se rozhodli Valentýna oslavit předčasně a odjeli na romantický víkend na Šumavu. S manželem si vybrali útulný wellness hotel v blízkosti sjezdovky Špičák. "Jsme oba velcí sportovci, tak si ani jinak Valentýna neumím představit," prozrazuje Lucie.

Pojali ho sportovně, celý den strávili na sjezdovce a večer ho zakončili v hotelovém bazénu, ovšem bez zamilovaných srdíček.

„Taková ta přehnaná romantika mi vadí. Pro mě je to kýč a sama to nevyhledávám. Dnů, kdy si ale vyznáváme lásku, máme během roku víc,“ řekla v pořadu Prominenti na TV Barrandov modelka.

Křížek přiznal, že je romantický typ a svátky jako Valentýn má rád. "Tyhle svátky prožívám, je to hezký," tvrdí. Váchová dodala, že její manžel nikdy nezapomene na květinu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám