Hlavní obsah

Miss severní Morava zůstane věrná

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Běla Šarayová, která se minulé úterý stala čerstvou finalistkou celorepublikového klání o královnu krásy, je hluboce zamilovaná do svého přítele Martina. V žádném případě by ho za nového partnera nevyměnila, přestože moc dobře ví, že přelétavé manévry jsou u missek velmi časté.

Foto: hrad Kunětická hora
Článek

"Slyšela jsem, že se missky se svými chlapci často rozcházejí, ale já vím, že se s ním nerozejdu," prohlásila rezolutně devatenáctiletá krasavice.  

Sní o práci moderátorky

O své budoucnosti jinak moc nepřemýšlí. "Nevím, co mě čeká. Nemám žádnou představu, že bych chtěla být někam zaváta jako modelka nebo misska. Nechávám život plynout a očekávám, co přijde," konstatovala studentka osmiletého gymnázia v Lipníku nad Bečvou, kterou za rok čeká zkouška dospělosti.

Ačkoliv svůj život nechává v rukou osudu, jedno přání jí leží na srdci. Ráda by se stala moderátorkou, snad i proto dala k pobavení diváků zatím svůj největší přebrept, který se jí povedl během uvádění školní akademie.

"Svému kolegovi moderátorovi jsem chtěla říci, že má špinavou košili, a vyjelo ze mne, že vypadá jako prase," svěřila se se smíchem půvabná blondýnka.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Výběr článků

Načítám