Hlavní obsah

Miss Motyčková je v šestém měsíci a pyšní se obřími prsy číslo 8

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Vicemiss ČR 2000 Petra Motyčková (29) je těhotná. Půvabná blondýnka je v šestém měsíci těhotensví a čeká holčičku. Jediné, co ji trápí, jsou obří prsa. Zvětšila se o tři čísla, a tak se teď bývalá modelka pyšní poprsím číslo osm.

Článek

"Prsa mám teď opravdu obří. V tuto chvíli kupuji největší číslo podprsenky, které existuje, Je to tuším FF. A to jsem teprve v šestém měsíci, co bude v devátém, to si radši nepředstavuji," řekla Novinkám Motyčková.

Půvabná blondýnka čeká narození prvního potomka s přítelem Filipem Rožkem. Bude to holčička. "Jméno už máme vybrané, dcera se bude jmenovat Natálka," prozradila Petra, Vicemiss ČR 2000, která Česko reprezentovala také na Miss Universe.

Zatím v těhotenství přibrala jedenáct kilogramů. "Myslím, že nejvíc se mi killa ukazují na bříšku a v prsou. Na šestý měsíc mám pořádný pupek," směje se.

Svatbu s přítelem zatím neplánují. "V tuto chvíli pro nás není důležitá. Na prvním místě je miminko. Já už mám jednu svatbu za sebou, navíc jsem jako modelka předváděla několikatery svatební šaty, takže takový ten dětský sen holčiček už nemám,"  dodala Motyčková, která se živí jako PR manažerka.

Reklama

Výběr článků

Načítám