Hlavní obsah

Miss Langmannová šokuje: Pod tisíc eur nevstávám z postele

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od té doby, co se Renata Langmannová stáhla do ústraní, předvádění na českých molech dala sbohem a vyhýbá se večírkům pražské smetánky, začaly se jí u nás hrnout kampaně. "Nikdy jsem nevydělávala tolik, co nyní," řekla Novinkám Langmannová.

Článek

"V Čechách jsem se rozhodla si už opravdu práci jen vybírat a nebrat každou. Některé holky začaly chodit pod cenu a já se rozhodla, že zkusím štěstí v zahraničí a předvádět u nás za pár tisíc už nebudu," řekla Novinkám Langmannová.

A vyplatilo se. Langmannová se v zahraničí chytila a je vyhledávanou modelkou v Itálii nebo v Německu. "I ta nejhůře placená práce znamená brát denně tisíc eur. Musím to zaklepat, práce venku mám opravdu hodně," přiznává Česká Miss.

Přestala chodit na večírky, a protože je v Čechách vzácně, užívají si domova s přítelem Ondřejem Novotným. Přísloví "sejde z očí, sejde z mysli" se ale u Langmannové nepotvrdilo. "Také mě to překvapilo. Už mě rozhodně nekontaktují majitelé diskoték, protože ví, že v prádle v narvaném klubu já chodit opravdu nikdy nebudu. Naopak dostávám lukrativní zakázky a jsem za to velmi ráda," přiznává.

Před měsícem fotila kampaň pro světově proslulou značku prádla Victoria´s Secret a nyní má za sebou další velmi dobře placený kšeft. "Fotila jsem kampaň pro firmu, která dodává opalovací kabiny do kosmetických studií," vysvětluje Langmannová. Honorář, který za nafocení inkasovala, je šestimístný. "Nebudu přesně říkat, kolik to bylo, ale rozhodně si nemůžu stěžovat," dodala Langmannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám