Hlavní obsah

Miss Langmannová přišla kvůli kalamitě o lukrativní kšeft

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss Renata Langmannová doplatila na sněhovou kalamitu v Praze. I když se ve středu včas dostala na pražské letiště, neodletěla a na Ruzyni strávila sedm hodin. A přišla kvůli tomu o lukrativní zakázku v sousedním Německu.

Článek

"Na letišti jsem si to pěkně užila od čtyř odpoledne do jedenácti večer. Z toho tři hodiny už jsem seděla přímo v letadle. Dala jsem si tam kafe a víno a zase vyrazila domů," řekla Novinkám Langmannová, kterou v sousedním Německu čekalo nafocení prestižní zakázky. "Nedá se nic dělat, sněhu se prostě poručit nedá," říká Renata.

Letiště v Praze-Ruzyni v noci kvůli přívalům sněhu nefungovalo. Provoz byl obnoven ve čtvrtek ráno.

Modelka je velmi žádaná v zahraničí a v Čechách už pracuje jen výjimečně. Především kvůli u nás o poznání nižším honorářům. "Nejvíce pracuji v Německu a Itálii a peníze jsou opravdu nesrovnatelné," přiznává Langmannová, která má základnu stále v Čechách, kde žije s přítelem Ondřejem a studuje na vysoké škole.

"Když jsem v Čechách, jsem stále na telefonu, a když z agentury zavolají, musím být kdykoli připravena k odletu," prozrazuje modelka. Poslední tři týdny strávila ve španělské Barceloně, kde se jí pracovně také velmi dařilo. Nyní ji čekají příští týden dvě zkoušky ve škole a pak zase odlétá za prací.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Langmannová se poprvé ukázala bez make-upu

Česká Miss Renata Langmannová předvedla, proč je tolik žádaná v zahraničí. Ukázala své fotografie z dovolené v Egyptě, kde je nenalíčená. I bez make-upu vypadá...

Výběr článků

Načítám