Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová si chce udělat doktorát

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR 2004 Jana Doleželová, která bude reprezentovat naši republiku na Miss World v Číně, si uvědomuje, že modelingový svět pro ni jednou skončí a ona se bude muset plně věnovat svému farmaceutickému oboru, v němž se chce stále zdokonalovat. Proto již nyní přemýšlí nad tématem své rigorózní práce.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 22.3.2017 Výstava Ostrava nevídaná v Ostravském muzeu. Mamutí kel. Komentuje ředitelka OM Jiřina Kábrtová.

Článek

Dvaadvacetiletá bruneta z Uničova se v oblasti módy hodlá ještě chvíli pohybovat. "Farmacie, kterou mám vystudovanou, se dá trošku odsunout, kdežto modeling je časově omezený," vysvětlila Doleželová své rozhodnutí.

"Budu mít pak více času na svou rigorózní práci, kterou budu také obhajovat titul, tentokrát doktorský," dodala.

Plánuje i vlastní lékárnu

Dokonce má již vymyšlené téma. Práce by se měla týkat interakce alifatických oligoesterů s hydrofilním médiem. Vysvětlila, že se jedná o polymerní implantáty, které se dávají do těla a uvolňuje se z nich léčivo.

Konkrétní plány do budoucna má již v podstatě jasné. "Buď bych chtěla mít svou lékárnu, nebo pracovat u farmaceutické firmy," svěřila se letošní misska, která v neděli odlétá do Číny.

Tam se se stovkou uchazeček z různých koutů světa utká o titul nejkrásnější dívky světa. Šanci na své dobré umístění příliš nevěří. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Jana Doleželová se budoucnosti nebojí

Jana Doleželová, čerstvá Miss České Republiky 2004, která v sobotu usedla na trůn královny krásy, v pondělí odpovídala na dotazy čtenářů diskusního fóra...

Výběr článků

Načítám