Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová předváděla pro Jasněnku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Miss České republiky 2004 Jana Doleželová minulý týden v Olomouci uspořádala charitativní módní přehlídku s návrhy pro letošní podzim. Výtěžek z akce, který činí skoro čtvrt miliónu korun, bude určen pro potřeby klientů denního stacionáře pro postižené děti Jasněnka Uničov.

Článek

"Vzhledem k tomu, že mám díky svému farmaceutickému vzdělání blízko ke zdravotnictví, rozhodla jsem se zúročit titul Miss ČR a nasbírané zkušenosti k organizování charitativních večerů na pomoc potřebným," vysvětlila Doleželová.

"A protože pocházím z Uničova, výtěžek z mého prvního charitativního večera byl věnován dětskému stacionáři Jasněnka, který je právě v Uničově a jehož jsem patronka," doplnila. "Mým cílem bylo především věnovat prostředky na část vybavení nových prostor a zpříjemnit dětem čas trávený ve stacionáři," sdělila Jana.

Doleželová byla překvapená, že byla Jasněnce nakonec předána mnoho vyšší částka, než sama původně očekávala. "Charitativní večer podpořili také všichni účinkující, kteří vystupovali za symbolické honoráře a v zákulisí nám vznikla neopakovatelná atmosféra. Do budoucna bych ráda podobnou akci zopakovala," uvedla Doleželová.

"Jana Doleželová je naší patronkou už delší dobu a její pomoc je pro nás velmi důležitá," uvedla ředitelka Jasněnky Miloslava Bártová. "Naše děti jí říkají princezna Jasněnka, protože Jana princezna skutečně je," dodala.

Na přehlídkovém mole se vystřídaly přední české krásky v čele s Miss ČR 2004 Janou Doleželovou, Miss ČR 2003 Lucií Váchovou, 1. Vicemiss 2004 Michaelou Wostlovou, 2. Vicemiss 2004 Editou Hortovou a dalšími úspěšnými finalistkami soutěže Miss ČR. O hudební složku se postarali finalista soutěže Česko hledá Superstar Filip Jankovič a zpěvačka Iva Frühlingová.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Doleželová odřekla pozvání do Kolumbie

Loňská Miss ČR Jana Doleželová měla o prázdninách naplánovanou cestu do Jižní Ameriky. Chystala se tam totiž na svatbu své kolegyně - Miss Kolumbie Paoly...

Výběr článků

Načítám