Hlavní obsah

Miss Bučková: Poker jí vydělává víc než modeling

Novinky, efk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2008 Eliška Bučková (23) odsouvá modeling na druhou kolej. Ne že by ji chození po mole nebavilo, ale jako pokerová hráčka si přijde na lepší peníze. Za dva roky, co se hazardu věnuje, zatím vyhrála jen dva turnaje, ale na takový obnos by na mole musela nachodit stovky kilometrů.

Článek

"Myslím, že poker už docela umím. Hodně dobře mi jde blufování a na tom stojí veškerý úspěch. Vyhrála jsem zatím jen dva turnaje, ale peníze to opravdu byly hodně slušné," tvrdí kráska, která nechyběla na zahájení 19. ročníku mezinárodní výstavy zábavní techniky Svět zábavy 2011.

"Vůbec jsem o tom nevěděla, ale Romana Pavelková, se kterou se občas potkám u karet, mě sem pozvala. Musím říct, že tolik hracích a zábavních automatů jsem v životě neviděla. Takové malé Las Vegas na Výstavišti," smála se Eliška, která popírá, že by byla na hazardu závislá. "Jsem závislá, ale ne na hazardu, ale na sladkém."

Bučková se netají tím, že jejím velkým snem je stát se zpěvačkou. "Příští týden jdu na konkurz do muzikálu Osmý div, k němuž libreto napsala slovenská skupina Elán. Bude se to na jaře hrát v Kalichu," prozrazuje Bučková. O roli má zájem i její přítel Vašek Noid Bárta, ale vzal by ji jen v případě, že by ji dostala i Eliška. "Bylo by super, kdybychom spolu hráli v muzikálu, aspoň bychom se mohli společně učit text," usmívá se misska, jež s Noidem randí už pět měsíců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám